Njen bivši partner Petar Grašo sada sa 15 godina mlađom Hanom Huljić očekuje dete.

Raskid koji je najviše iznenadio region prošle godine bio je raskid Danijele Martinović i Petra Graša, koji sada sa 15 godina mlađom Hanom Huljić, ćerkom Tončija Huljića, očekuje dete.

Danijela je s Grašom provela 24 godine i nikad nije krila da se nada da će zajedno dobiti potomstvo, što se, ipak, nije dogodilo.

- Majčinstvo je za mene poprilično teška i lična tema, a druge strane, s obzirom na to da sam pevačica, vrlo je javna. Ponekad mi takvi naslovi o mom neostvarenom majčinstvu zvuče i izgledaju tako prostački, nekorektni. Zato sam u ranjivim trenucima emotivne ekspanzije, počela pisati, pričati priču u jednom obliku u kojem se obraćam svom nerođenom detetu, svojoj Mrvici. Znate, one duge noći kada imate osećaj da nemaju ni početak ni kraj, osećaj da ćete ostati večno zaglavljeni u pukotini vremena. Želela sam joj ispričati sve iz prvog lica jednine - rekla je Danijela pre nekoliko godina za Jutarnji.

View this post on Instagram

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

IZVOR: IG / danijelamartinovicofficial

Danijela je, inače, nedavno za IN Magazin pristala da odgovori kako se oseća nakon raskida tako duge veze.

Vrlo neobično iskustvo, učim da letim. "Sloboda" je reč koju jako volim i koja je višedimenzionalna. Mislim da je najvažniji onaj osećaj slobode unutar nas samih. Ja sam težila toj svojoj slobodi unutar sebe, što znači u svemu biti zaista sebi verna. Kako bi rekao Džiboni, "u svemu sada mogu naći nešto lepo i reći "živote, dobar ti dan'''. Kad sam se okrenula preko svog ramena i pogledala u svoju prošlost, jedno najteže iskustvo donelo mi je takve spektakularne nove stvari kojih se zaista nisam ni u snu usudila sebi zamisliti i sanjati za sebe.

Autor: Jutarnji / IN magazin

#Petar Grašo

#danijela martinović

#nerođeno dete