Ja da mogu da vozim, ja bih vozio non stop 😊

Popularni folk pevač Dejan Matić svojevremeno je automobil vozio. Naime, on je ispričao kako je došlo do toga, pa priznao da time nije hteo da se hvali, jer je svestan da je napravio prekršaj.

Ja se oslonim na menadžera, ali i dalje sve držim u glavi. Pošto sam ja dugi niz godina, bukvalno od mojih početaka pa do pre par godina bio i menadžer i bubnjar i pevač, pa mi je to negde i ostalo, samo još vozač nisam bio (smeh). Držim sve to u glavi, iako imam sjajnu ekipu koja danas sve dobro organizuje. Kad hoću da se odmorim i posvetim porodici, tu su oni, a ovako sve držim u glavi - istakao je Dejan za Grand portal, pa otkrio da li je tačno da je uprkos tome što ne vidi vozio automobil.

Foto: Instagram.com/dejanmaticofficial

- Jesam, ali ne bih o tome javno, ali bilo je. Nisam se ja hvalio, to su se hvalili moji prijatelji koji su se sa mnom vozili. Jedan moj prijatelj je rekao da dam to za novine, a ja se mislim kakve novine, to je za zatvor, idi bre 😂, koje novine -iskreno je govorio Matić.

Meni se nikad nije ugasio auto kad krećem, ja da mogu da vozim, ja bih vozio non stop. Kažu mi mnogi da bi mi dosadilo, a ja mislim da ne bi nikad - smatra pevač. Iako se priča da je vozio čak 40 kilometara, u šali kaže da je to ipak bilo samo na poligonu.

Autor: redportal.rs

#Dejan Matić

#automobil

#prijatelji

#vožnja