Sofija Šašić javnosti je poznata kao ćerka Sonje i Željka Šašića, ali do sada nije bila previše u centru medijskih pisanja, ali je zato sada podigla pravu prašinu.

Ovoga puta, prema pisanju medija, Sofija je u žižu intersovanja dospela zbog tajne veze sa fudblerom Duškom Tošićem koji je u braku sa pevačicom J. K. Sofija i 15 godina stariji Duško već nekoliko meseci održavaju tajnu vezu, a za to je saznala čak i njegova supruga, popularna pevačica:

- Sofija je od malih nogu navikla na lagodan život. Ona voli putovanja, brendiranu odeću, izlazi na popularna mesta i iako je veoma mlada, živi na visokoj nozi. Svi dosadašnji momci su joj bili situirani i pružali su joj život kakav želi - rekao je na samom početku izvor za Alo!, pa otkrio kako je došlo do emotivnog odnosa Duška i Sofije.

- Sofijina majka Sonja dugogodišnja je drugarica sa Duškovom ženom. Njih dvoje su se u nekoliko navrata zatekli u istom društvu i tada su se dopali jedno drugom. Naravno, Sofija je znala da je on oženjen, pa nije želela lako da se upusti u odnos s njim. Duško je 15 godina stariji, u braku je, ima dvoje dece… - kaže izvor.

- Međutim, on joj je tvrdio da mu je brak na staklenim nogama, obasipao ju je pažnjom i ona je odlučila da mu pruži šansu. Oboje dosta putuju, tako da vezu održavaju najviše u inostranstvu, a tamo ne moraju da se kriju. Već nekoliko meseci su zajedno, njihovi najbliži prijatelji su upoznati sa celom situacijom i pomažu im da se što češće viđaju, a da ne izazovu sumnju. Najčešće su u jednom od njegovih stanova - objasnio je sagovornik, pa otkrio da je Duškova žena saznala za ovu aferu.

- Njegova žena saznala je da su Duško i Sofija u šemi. Ona je odmah na Instagramu otpratila svoju bivšu drugaricu Sonju i prekinula svaki kontakt sa njom - zaključio je sagovornik.

Inače, Sofija se, kao i njena majka Sonja bavi prodajom garderobe, a ima i svoj brend. Na društvenim mrežama je veoma popularna i često objavljuje fotografije sa egzotičnih destinacija što na Insgaramu vidi 130.000 ljudi koji je prate.

Podsetimo, Duško nije jedini fudbaler sa kojim je Sofija bila. O njenoj vezi s Nemanjom Radonjićem dosta se pisalo, a nakon osam meseci, Sofija je odlučila da stavi tačku na njihovu ljubav.

Autor: Informer.rs

#duško tošić

#sofija šašić