Potvrdio i FBI agent

Britni Spirs je 2000-ih godina bila na vrhu svoje slave. Neki bi čak rekli i da je obeležila muzičku industriju tih godina. 🎶 Međutim, poslednjih godina, pevačica se dobrim delom povukla iz sveta javnosti. Razlog tome je i njena bitka na sudu protiv oca koji je imao potpunu kontrolu nad njenim životom. 😥

Krajem prošle godine, pevačica je uspela da dobije na sudu i time dobije samostalnost koju nikad nije imala. Više o tome 👇🏻:

Sada je u javnost procurela vest da je njen advokat predao sudu dokaz da je pevačicin otac unajmio firmu za obezbeđenje koja je u njenu spavaću sobu podmetnuo aparat za prisluškivanje. Ovo je potvrdio i bivši FBI agent.

U dokumentima koje je dobio ET, radnik kompanije je prvi progovorio o ovome u dokumentarcu Controlling Britney Spears. Radnik Aleks Vlaslov koji je za pevačicu radio 9 godina kaže da su joj prisluškivali telefon i kuću kako bi ispitali koliko se koristi telefonom i kako se ponaša u zatvorenom prostoru. 😳 Aleks je ovu priču potvrdio brojim mejllovima, porukama i audio-snimcima koje je skupio tokom njegovog dugogodišnjeg rada za pevačicu.

Autor: redportal.rs

#Prisluškivanje

#britni spirs

#pevačica