Glumica se prisetila lepih dana

Film o životu Tome Zdravkovića već se uveliko snima. Snimanje je počelo krajem jula, a dotaći će same početke i vrhunac Tomine slave, sve njegove ljubavi koje su mu bile inspiracija za pesme, ali i prijatelje sa kojima je činio umetnički milje tadašnje Jugoslavije.

View this post on Instagram

A post shared by Danica Maksimović actress (@danymaksi)

IZVOR: IG / danymaksi

- Ja sam deo ovog grada i tog miljea, Toma i ja smo se mnogo voleli i uvažavali. Ja sam njega razumela i kada mi je pevao zajedno smo plakali. Za života nije bio dovoljno priznat, nisu ga tada doživljavali kao kvalitetnog pevača, a niko ne može tako da peva njegove pesme kao što je mogao on, sa takvom lakoćom. On je obožavao žene, ali to nikako ne znači da je sa svima bio. On je voleo da peva o ženama jer je tako osećao, bio je džentlmen i gospodin i poginuo bi za svaku ženu. Bio je skroman i human, novac mu nikada nije značio i nikada ga za sebe nije zadržavao -govorila je Danica o svom velikom prijatelju Tomi.

- Govorila sam već o tome, ali jedna od situacija koje se ne zaboravljaju je i ona kada smo putovali na Žabljak. Pred nastup smo nas dvoje "sljuštili" celu flašu rakije. On peva, ja plačem i u jednom trenutku ga pitam: "Kako ćemo ovakvi da nastupamo?", a on kaže: "Ma kad nas preseče vazduh ima da budemo super." Tako je i bilo, bili smo najbolji! - ispričala je u nastavku.

Autor: redportal.rs

#Danica Maksimović

#Toma Zdravković