Đanijevo zdravstveno stanje je mnogo ozbiljnije ugroženo nego što on to želi da prizna

Radiša Trajković Đani je početkom januara završio u bolnici zbog ugroženog zdravstvenog stanja. Tada je objavio fotografiju iz bolnice i otkrio da mora da otkaže nastupe, a na njoj se moglo videti da je priključen na EKG aparat. Međutim, drugog dana je njegova supruga Slađa izjavila da je njen muž bolje, te da je premor učinio svoje.

Kako pišu mediji, Đanijevo zdravstveno stanje je mnogo ozbiljnije ugroženo nego što on to želi da prizna. Njegova supruga navodno prolazi kroz težak period, a pevač očigledno neke stvari ne shvata dovoljno ozbiljno.

- Slađa je baš zabrinuta. Plače i moli ga da malo prikoči, te da batali posao - objašnjava izvor za medije.

- Predložila mu je da zajedno odu u neku banju i da bude na potpunom detoksu i rehabilitaciji bar 2 nedelje, da ne okuša alkohol i da se odmori, međutim, on hoće da radi. Kaže da mora da zaradi da isplate stanove, Slađa opet kuka i viče mu da je briga i za stanove i pare ako njemu nije dobro… Uglavnom, situacija nije bajna, ali znajući Slađu i koliko je uporna, siguran sam da će ga naterati da povuče ručnu i malo se odmori i oporavi. A nastupa i posla će biti, samo da on sačuva zdravlje - zaključuje izvor.

Autor: Pink,rs

#slađa trajković

#zdravlje

#ĐANI