"Želi da prodaju knjigu preko mog imena"

Britni Spris je pre koji mesec oslobođena starateljstva i nadzora pod kojim je bila. Otkad je njena karijera počela, pa sve do sada, pevačica je bila pod potpunom kontrolom svog oca. 🎶

Pevačicina sestra i glumica Džejmi Lin Spirs objavila je knjigu Things I Should Have Said u kojoj je opisala pritisak koji je imala noseći poznato prezime, kao i o porodičnim odnosima. 📕

IZVOR: YT / Good Morning America

Nakon njenog intervju pre neki dan, Britni Spirs se ovim povodom oglasila na Tviter nalogu, objašnjavajući da joj njena porodica ne pruža podršku, kao i da joj je u intervjuu najviše smetalo to što je Džejmi rekla da joj je ponašanje bilo van kontrole:

- Skoro nikad nije bila pored mene, pre 15 godina, u to neko vreme... Pa zašto onda uopšte pominje to osim ako ne želi da proda knjigu preko mog imena.
- Moja porodica voli da me spušta i uvek me boli, i gade mi se. Iskreno, više se ne osećam ni da bih plakala jer plakanjem je samo gore. Lekcija koju sam naučila iz svega ovoga jestee da ne treba verovati ljudima... Kreirajte porodicu sa svojim psom ili mačkom i brinite sami za sebe - zaključila je Britni.

IZVOR: TW / @britneyspears

Autor: redportal.rs

#Džejmi Lin Spirs

#britni spirs

#glumica

#intervju

#knjiga

#pevačica

#sestra