Da li su se pomirili? 😲

Pevačica Sandra Afrika poznata po provokativnim izdanjima i fotografijama danas je iznenadila svoje pratioce na Instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika)

IZVOR: IG / sandraafrika

Afrika je postavila sliku sa bivšim dečkom i iznenadila javnost i fanove.

Aleksandar Moskoljević Mikiša i Afrika bili nekoliko godina bili u vezi. Sandra je uvek isticala kako posle raskida imaju odličan i korektan kako prijateljski, tako i poslovni odnos.

U opisu slike napisala je emotivnu posvetu iz koje se vidi da gaji ogromna osećanja prema bivšem dečku. 😍

View this post on Instagram

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika)

IZVOR: IG / sandraafrika

- Jedini koji je verovao u mene, jedini koji je uvek bio tu za mene i kada nisam zelela da bude tu on je bio.. i kada sam zelela da to bude neko drugi , ne on je uvek bio tu iza mene i za mene, sta god ja uradila on je nesebicno bio tu , uvek me opravdavao a druge krivio,jednostavno nikada nije dao na mene na nesto sto smo stvorili ,zelim da ti se zahvalim na svemu sto si uradio ,sto za mene sto za nas, uvek si nam zeleo dobro, sto si tu svih ovih godina.. Neki eto tek tako zaborave neke stvari , ali ti ne. Hvala ti na svemu - napisala je Sandra u opisu slike na svom Instagramu.

- P.S. Cuvajte ovakve osobe , budite tu za njih uvek, budite zahvalni .. nikada ne zaboravite tog nekog ko je tu za vas kada niko drugi nije - dodala je Sandra. 

Za sada nije poznato da li su ponovo u romantičnoj vezi.

Autor: redportal.rs

#Afrika i bivši dečko

#Afrika se pomirila sa bivsim

#Sandra

#Sandra Afrika

#Sandra i Aleksandar