Emina će 15. januara napuniti 40 godina

Emina Jahović ponovo je u dobrim odnosima sa bivšim mužem Mustafom Sandalom, sa kojim je zbog alimentacije i na sudu.

- Mustafa i ja imamo kontakt sada kao roditelji 2 dečaka. Pokušavamo da ih vaspitamo i odgajamo na najbolji mogući način. Svako ima svoj život i niko se nikome ne meša. Postoji jedan sudski spor koji mora da se završi, to smo prepustili advokatima. Više ne pričamo o tome - istakla je Jahović za Blic.

View this post on Instagram

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

IZVOR: IG / yaemina

- Pre svega, moram da kažem, da sam najzadovoljnija žena na svetu jer imam 2 sina, zdravi smo, imam priliku da danas pričamo o svemu onom što smo uradili u proteklih 365 dana. Mislim da 2021. godina nije bila nikome jednostavna, a posledice globalnog stresa koji smo imali u 2020. i 2021. tek ćemo da osetimo u narednom periodu. To je bilo ono što kažu učitelj i mučitelj, to će tek kasnije da se odrazi na naše zdravlje i energiju. Bilo je dobro što smo se naučili da se više okrenemo porodici i pravim vrednostim. Otpalo je mnogo toga što je trebalo da otpadne, a ostalo ono što je dobro - objasnila je Jahović.

Emina će 15. januara napuniti 40 godina, ali kaže da ništa ne bi menjala.

- Iskreno, ovaj osećaj koji sada imam u glavi i životno iskustvo nikada ne bih menjala za tridesete ili dvadesete. Nikada nisam zamišljala o tome da ću napuniti 40, nekako mi je uvek bilo previše. Ali ono što je najvažnije, vidim da sam još uvek dete u srcu. Osećam se kao nikad do sada i kao da tek dolazi pravo vreme - istakla je pjevačica.

Kada je reč o emotivnom životu, tvrdi da se nije pomirila sa milionerom Sadetinom Saranom.

- Nema ništa od pomirenja. Trenutno sam zaljubljena u muziku. Napisala sam skoro najbolji album u životu, najiskreniji do sada... Napisala sam najlepše pesme. Brend dobro napreduje, više sam se skoncentrisala na posao. Mislim da će mi se nešto desiti u ljubavi, ne tražim i ne jurim. Želim da sama sebe postavim stabilno, kako bi svi oko mene bili stabilni, pa i ljubavni život - zaključila je Jahović.

Autor: Blic

#Emina Jahović

#mustafa sandal

#pevačica