Bilo joj je traumatično

Holi Medison (41) u podkastu Power: Hugh Hefner prisetila se prvoga seksa s Hju Hefnerom. Iskustvo je opisala kao traumatično, piše Page Six.

Plavuša je s pokojnim osnivačem kultnog časopisa Playboy izlazila od 2001. do 2008., Ona se prisjetila se kako se s grupom žena vratila iz noćnog kluba u Hefnerovu vilu, gde su stvari vrlo brzo eskalirale.

- Bila sam potpuno izgubljena. On je doslovce bio gurnut na mene. I nakon što se to dogodilo, osećala sam se užasnuto i posramljeno, sve to imalo je puno više emocionalnog uticaja na mene nego što sam mislila - rekla je Holi.

Tvrdi da nije očekivala da će imati seksualni odnos odmah prve večeri.

- Mislila sam da će nam to biti nešto kao prvi sastanak... - dodala je.

- Mislila sam da je Hju stvarno pametan, bio mi je uzor i sviđao mi se, čak mi ni pomisao na seks s njim nije bila odbojna, iako znam da su mnogi ljudi na to gledali s gađenjem. Ali to što su svi znali da smo bili intimni, to je definitivno bilo izvan moje zone komfora. Odjednom sam osvestila da će sad svi znati za mene i to me užasavalo - rekla je Holi.

- Sledećeg jutra Hefner me pustio da se uselim kod njega, što je na neki način zahtevalo poštovanje, a to sam htela, da me drugi poštuju. Osećala sam da bi me to seksualno iskustvo s njim zauvek progonilo da sam napravila drugačije i otišla - rekla je.

Holi se u Playboy Mansion uselila u avgustu 2001. U tom periodu bila je u velikim dugovima.

View this post on Instagram

A post shared by Holly Madison (@hollymadison)

IZVOR: IG / hollymadison

Autor: redportal.rs

#Hju Hefner

#Holi Medison

#prvi sastanak