Grudi mi izgledaju prirodno, a to ne želim! 😱

Jedna od najpoznatijih srpskih blogerki Zorana Jovanović istakla je da je nezadovoljna svojim implantima 🤔

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, na svom Jutjub kanalu otkrila je zbog čega planira da promeni implante u grudima. Njene grudi sad izgledaju prirodno, mekane su, a operacijom želela je da postigne sasvim drugačiji efekat. Želela je čvrste grudi, što na kraju nije dobila. Sada želi promenu.

Budući da je, kako i sama kaže imala problem asimetrije, rešenje ovog problema bio je komplikovani operacijski zahvat, od kog je zgodna brineta odustala. 

- Moj grudni koš je jako veliki. Ja sam želela što manji implant, meni je plastični hirurg savetovao da ime sa 450 do 500, ja sam mislila da će mi grudi biti veličine glave. Iako mi je on pričao da će više ići u širinu, da popuni moj grudni koš, ja sam naravno morala da isteram svoje i stavila sam implant od 325 kubika. I prvi problem koji imam sa grudima je taj što je razmak između mojih grudi 6, 5 cm iako ne bi trebalo da bude veći od dva. To je moja greška.

View this post on Instagram

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

IZVOR: IG / @zorannah

- Sa druge strane, moje grudi su same po sebi bile asimetrične i meni je hirurg rekao da ako želim da popravim tu asimetriju morao bi da mi radi operaciju preko bradavice, što samim tim znači da ti bradavica više nikada ne bude ista ako se operacija radi tim putem. Bio je u fazonu, mlada si ne želim da ti uništavam bradavice, možda da ne radimo to sada, već tamo nekad kad budeš korigovala i budeš menjala implante drugi, treći put jer se oni menjaju na svakih deset godina - rekla je Zorana u svom video-klipu.

View this post on Instagram

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

IZVOR: IG / @zorannah

- Ja sam samo želela male okrugle grudi koje stoje čvrsto gore. Kao što vidite moje grudi su jako prirodne, jako mekane, na dodir ne možete ni da kažete da imam implant i to je super za nekoga ko želi prirodne. Međutim, ja to nikada nisam htela i ja sam bukvalno uradila tu operaciju da bih imala grudi koje stoje gore - rekla je Zorannah.

IZVOR: YT / Zorannah

Autor: Redportal.rs

#Zorana Jovanović

#blogerka

#zorannah