Saša to je to!

U najnovijoj emisiji Whatzuuuuup koja se emituje na Red Tv, ekipa je posetila promociju novog albuma Saše Matića Dva života. 🎶 Tom prilikom pevač je otkrio kako je birao pesme za svoj novi album na kom se nalazi 13 novih pesama i 1 stara pesama. 💿🧐

View this post on Instagram

A post shared by 𝘚𝘢𝘴𝘢 𝘔𝘢𝘵𝘪𝘤 (@sasamatic_official)

IZVOR: IG / @sasamatic_official

- Joj, to je pravo pitanje. Ali postojao je dosta širi izbor. Na kraju smo ga suzili i odlučili da to bude 13 pesama. Trebalo je možda da 3 ostavim sledeći album, ali nikako nisam mogao da odlučim koje to 3, tako da smo rešili da ipak sve stavimo na broj 13 - rekao je Saša.

Saša je u emisiji otkrio i kako je došlo do naziva "Dva života":

- Zato što jedan život živim, a jedan sam sanjao da bude ovakav.

Na promocija, ekipa Red Tv razgovarala je i sa Jelenom Rozgom sa kojom je Saša snimio duet za novi album. Jelena je otkrila kako su odabrali baš ovu pesmu za saradnju.

- Dugi niz godina, Saša i ja pričamo o duetu i želje su bile obostrane da se desi taj duet. Godinama smo čekali pesmu. Verovatno je Saša preslušavao neke pesme koje meni nikad nije poslao. Tačno je osećao, zna on moju energiju, dobro me poznaje. I u 6. mesecu, spremala sam se nastup i samo mi je poslao: "Jele, poslušaj ovo. Kad stigneš." I ja mu napišem: "Nemam sad vremena, žurim na gažu." Ali, kako mi kažemo u Dalmaciji: "Vrag mi nije dao mira." I onako sređena i našminkana, počela sam slušati pesmu i doslovno sam se rasplakala. Tako da sam jurila u kupatilo da se sredim i odem raditi. I poslala sam mu poruku: "Saša, to je to. To je to. Ubićemo s ovom pesmom." Saša je bio u pravu i desila se jedna velika pesma - otkrila je Rozga.

View this post on Instagram

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

IZVOR: IG / @rozgajelenaofficial

Pogledajte ceo njihov intervju 👇🏻🥰:

IZVOR: YT / Red TV

Autor: redportal.rs

#Dva života

#Jelena Rozga

#Whatzuuuuup

#album

#emisija

#red tv

#saša matić