Ovo nije prvi put da radi nešto ovoliko velikodušno.

Glumac Tom Kruz poslao je svoj privatni avion da mu dostavi 300 božićnih kolača. Tom, koji je s ekipom filma u Velikoj Britaniji, svoj avion je poslao u 8.800 kilometara udaljeni Los Anđeles kako bi mu donio kolače iz njegove najdraže pekare.

- Tom je hteo počastiti svoju ekipu filma Nemoguća misija za Božić i odlučio je da su kolači iz Los Anđelesa jedina opcija - kažu izvori bliski glumcu.

Izvor dodaje kako je naručio posebne kolače po koje je onda poslao avion, ali i da ovo nije prvi put da radi nešto ovoliko velikodušno.

Već od ranije je poznato kako slavni glumac šalje kolegama i prijateljima kolače u vreme Božića. Kako pišu američki mediji, Tom inače iz jedne pekare u Woodland Hillsu redovno naručuje kolač s kokosom i belom čokoladom koji obožava.

Kristen Dunst, s kojom je glumio u filmu Intervju s vampirom, jednom je prilikom da joj glumac svakoga Božića pošalje kolač.

- Kod kuće taj poklon zovemo kolač Kruz. To je jednostavna torta od kokosa, ali ujedno i najbolja koju sam ikada okusila - rekla je glumica.

Glumac je jednom prilikom priznao da obožava taj kolač, ali zbog šećera ga ne jede dok se priprema za nove filmove. Umesto toga, pošalje ga dragim ljudima kako bi oni mogli uživati.

Autor: redportal.rs

#film

#glumac

#privatni avion

#tom kruz