Odabrao je sina za svog venčanog kuma.

Ted Beckham (73) i 11 godina mlađa advokatica Hilari venčali su se prošle sedmice, a fotografije su se brzo proširile društvenim mrežama. Otac popularnog fudbalera Dejvida Bekama je sina odabrao i za svog venčanog kuma.

Foto: Instagram.com/hollywoodiha.ir

Ceremonija je održana u londonskom Templeu, gde je mladoženja zablistao u tamnoplavom odelu, dok je njegova supruga odabrala satensku haljinu preko koje je obukla od istog materijala i boje jaknu. Supružnici su pozirali pored jelke, zajedno sa svojim kumom Dejvidom Bekamom, a na fotografiji im se pridružila i Hilarina ćerka Šarlot.

Foto: Instagram.com/hollywoodiha.ir

- Ted i Hilari Bekam voleli bi potvrditi da su se u subotu venčali na maloj, privatnoj ceremoniji u Londonu, okruženi najbližom porodicom, uključujući Tedovo troje dece i osmero unučadi, ali i Hilarinom majkom kao i njenim ćerkama. Kum je bio Tedov sin, Dejvid, a deveruše Šarlot, Frančeska i Harper, koje su divno izgledale u plavim haljinama. Par je nakon venčanja otputovao van zemlje na medeni mjesec - zvanična je izjava njihove porodice.

Za Teda Bekama ovo je drugi brak, nakon što se 2002, nakon 33 godine braka, razveo od Dejvidove majke Sandre. Na ovom venčanju bila je prisutna i njegova snaja Viktorija, kao i unuci Romeo i Kruz, dok je najstariji Bruklin bio sprečen, budući da je trenutno u Americi.

Foto: Instagram.com/hollywoodiha.ir

Autor: redportal.rs

#Ted Bekam

#dejvid bekam

#kum

#venčanje

#viktorija bekam