Trenutno sam sam sebi prioritet 😎

Sredinom 2019. godine u javnost je procurila informacija da je fatalni glumac Milan Marić već neko vreme u vezi sa 17 godina starijom Jelenom Pavlović, bivšom direktorkom jedne ugledne kompanije.

Glumac Milan Marić mami uzdahe žena širom sveta, a glumio je u brojnim istaknutim filmovima i serijama, među kojima su Državni službenik, Besa i najskorijem hit filmu Toma.

Proporcionalno rastu popularnosti i uspešnosti glumca rasla je i zainteresovanost javnosti za njegov privatni život. Tako su mediji 2019. godine pisali kako je preduzetnica ostavila supruga zbog mladog glumca, ali takve navode Jelenin PR tim je ubrzo i demantovao.

Foto: Tanjug/Tanjug

Iako nikada nisu javno pričali o svojoj vezi, oni su nekoliko puta uhvaćeni ispred Jeleninog stana pa je to dodatno podstaklo šuškanja o njihovom ljubavnom odnosu.

No, pre nekoliko dana stigla je informacija kako je par prekinuo i to nakon 2 i po godine veze. Razlog prekida nije poznat, ali je Milan u intervjuu za Story.rs izjavio kako je trenutno sam sebi prioritet.

- Trenutno sam sam sebi prioritet, a to znači i posao, i zdravlje, i ljubav - rekao je Milan, a na pitanje – "Imate li sve to?", kratko je odgovorio:

- E sada ulazimo u nekakva pitanja koje nemaju veze sa serijom Besa, o tome ćemo kasnije pričati - dodao je simpatični glumac.

Autor: Azra

#Jelena Pavlović

#Milan Marić

#glumac

#partnerka