Pevačica je nedavno ostavila cigarete.

Pevačica Nataša Bekvalac (41) nedavno je ostavila cigarete, a sada se bori sa viškom kilograma. Prema rečima njene starije kćerke Hane, pevačica "prodaje priču“ da je na posebnom režimu ishrane, ali zapravo istina je potpuno drugačija. Hana tvrdi da se Nataša ne pridržava saveta nutricioniste. Još jede i obožava slatkiše, pa je tako mlađoj kćerki pojela gumene bombone.

- Ako vam moja mama daje savete za ishranu i za njen savršeni izgled, samo da znate da je danas ona pojela 3 kutije Katjinih gumenih bombona. Uzela joj ih je iz ruke, a svima govori kako je na Ani Petrović već mesecima, a u stvari to su lažne informacije. Ja sam jedina koja se pridržava režima već 4 sedmice. Puno pozdrava i nemojte da slušate šta vam ljudi govore na Instagramu zato što je ovo jedna velika laž - ispričala je Natašina kćerka na Instagram storiju.

Skoro 3 meseca su prošla od kada je Nataša prestala da puši cigarete.

- Prolazila sam kroz razne faze potpunog ludila, strašnih emotivnih padova... U jednom momentu toliko sam jela da sam na vagi videla 61 kilogram, koliko sam imala kada sam rodila Katju. Tada sam rekla da je dosta! Počela sam da se dižem, motivišem i konačno danas sam nova žena. Moja ishrana ponovo je zdrava i izbalansirana, a ja mirnija (sem urođenog ludila) - napisala je Bekvalac na Instagramu pre mesec.

Autor: Redportal.rs

#cigare

#hana

#ishrana

#nataša bekvalac