Snežana Đurišić strahuje da Ana ne doživi istu sudbinu kao i ona.

Milutin Mrkonjić je iz bolesničke postelje zakleo je Anu Bekutu da ako on umre neće prestati da peva.

- Mrku svi znaju kao velikog šaljivdžiju, on je toliko pozitivan čovek da svuda unosi samo radost i smeh. Čak i dok prolazi kroz najtežu životnu borbu, on je pozitivan i trudi se da olakša Ani. Mnogi su se začudili kada je ona saopštila da nastupe neće otkazivati, iako se Mrki bore za život. Zapravo, nije fer što ogovaraju Anu jer to je bila Mrkina želja, on zna da Anu pesma i rad održavaju u životu i zato je tražio od nje da mu obeća da se muzike neće odreći ni u najtežim trenucima - rekao je izvor za medije blizak pevačici.

Uz Anu su sve kolege, a Snežana Đurišić strahuje da njena koleginica ne doživi istu sudbinu kao i ona. Naime, ona je na nastupu saznala da joj je preminuo suprug Slobodan.

Foto: Printscreen YouTube/Pink.rs

- Surovo je kako je sve ispalo. Dovezao me je do sale gde je trebalo da pevam, još pamtim kako je gledao za mnom. Kao da je znao šta će se desiti. Rekao je: "Javi se" i više ga nisam videla - rekla je Snežana nakon smrti muža.

Naravno, ona se ne meša Ani u život, ali strahuje da je ne zadesi isto. Podsećanja radi, Ana i Mrka upoznali su se pre 10 godina. Ana je sama priznala da joj je prva polovina života prošla u traženju pravog partnera i da je pored Mrke konačno shvatila šta je prava ljubav.

Autor: redportal.rs

#Ana Bekuta

#milutin mrkonjić

#snežana đurišić