Pevačica ne razmišlja da se povuče sa scene, ali uživa u odmaranju

Lepa Brena stalno putuje sa svojim suprugom Bobom Živojinovićem, pa se tako skoro vratila iz Amerike, a onda je ponovo počela da se pakuje. 🧳🧐

View this post on Instagram

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

IZVOR: IG / @lepabrenaa

Pevačica je za Grand televiziju otkrila gde najčešće putuje, kao i koja joj je sledeća destinacija 🧳🧐:

Ja sada živim s koferima koje stalno prepakivam. Majami i Monte Karlo su najčešće destinacije, ali volim da dođem u Beograd da vidim decu, prijatelje, unuka, da se vratim korenima i napravim plan šta i kako dalje. Sada ne putujem ni u Ameriku ni u Monte Karlo, u pitanju je treća destinacija i ne smem da govorim o tome, ali na proleće ću moći.

Brena je među onima koji kojima je period pandemije prijao i da je iskoristila to vreme da se resetuje i pripremi za nove projekte. 🎶👇🏻

- Gde god da odem opuštena sam i resetovana, a za to je potrebno da budete zdravi u glavi, i to je suština moje priče. Svuda se dobro osećam. Fale mi publika i pesma, ali ovaj odmor od godinu i po dana mi jako prija. Da nije bilo ove korone, ne bih stigla da se zdravstveno čekiram i pripremim za nove poduhvate - rekla je Brena i dodala:
Radim jedan projekat koji je vezan za žensku lepotu i jako se radujem tome. Ne razmišljam da se povučem sa scene, ali uživam po prvi put u odmaranju, a problem mi predstavlja to što sam navikla da mnogo radim. Uvek ću se baviti nečim, moj mozak ne može da ne radi.
View this post on Instagram

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

IZVOR: IG / @lepabrenaa

Autor: telegraf.rs / redportal.rs

#Putovanje

#lepa brena

#pevačica