Zvezde filma Spajdermen potvrdili su svoju vezu mesecima nakon što su uslikani kako se ljube 💏🤭

Mesecima se spekulisalo da su Zendaja i Tom Holand u vezi. Iako je to više bila fan fikcija, s obzirom da su njihovi likovi u poslednjem delu filma Spajdermen započeli vezu, stvari su se promenile kada je svuda na internetu osvanula slika Toma i Zendaje koji se u kolima ljube. 💏

View this post on Instagram

A post shared by Tom Holland and Zendaya 🇧🇬 (@tomhollandandzendaya)

IZVOR: IG / @tomhollandandzendaya

Iako nijedno od njih nije oglašavalo povodom ovoga mesecima nakon što su uslikani, njih dvoje su svoju vezu sada i potvrdili u intervju za GQ. Glumac je dao intervju za američki magazin u okviru dela Men of the Year 2021. Tom je u intervju pričao o 3. delu Spajdermena koji će uskoro početi sa prikazivanjem i da je upravo Zendaja ta koja ga drži čvrsto na zemlji:

Imati nju u mom životu je nešto najbitnije za moj razum. Ona je tako dobra u tome da bude uzor dečacima i devojčicama. Kad god joj neko priđe i traži sliku, nikad nije pogrešan tajming. Dok je moja inicijalna reakcija "Zašto pričaš sa mnom? Ostavi me na mir".
View this post on Instagram

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013)

IZVOR: IG / @tomholland2013

Glumac je otkrio i kako su se osećali kada su one slike osvanule svuda i kako je to uticalo na njihov odnos:

- Jedna od lošijih strana kada si poznat jeste to što vaša privatnost više nije u vašoj kontroli, i momenat koji bi trebalo da je između dvoje ljudi koji se vole, odjednom je momenat koji podeljen sa celim svetom. Uvek sam bio uporan da zadržim svoj privatan život za sebe jer ionako previše toga iz svog života delim sa svetom. Osetili smo se kao da nam je neko ukrao privatnost. Mislim da nije bilo da nismo spremni. Samo nismo hteli to.
View this post on Instagram

A post shared by Tom Holland and Zendaya 🇧🇬 (@tomhollandandzendaya)

IZVOR: IG / @tomhollandandzendaya

Autor: redportal.rs

#Spajdermen

#Tom Holand

#Zendaja

#film