Bredli i Irina raskinuli su pre 2 godine

Američki mediji uočili su Irinu Šejk i Bredlija Kupera u šetnju NJujorkom. Posljednjih meseci često su viđani kako šetaju Menhetnom, najčešće u društvu s njihovom ćerkom Leom de Seine, zbog koje su i nakon prekida ostali u odličnim odnosima. Prilikom šetnje Bredli je držao Irinu ispod ruke, zadovoljno se smeškao celim putem, dok je Irina osmehe skrivala iza crne zaštitne maske, piše Daily Mail.

View this post on Instagram

A post shared by Irina Shayk & Bradley Cooper (@_itsleeas)

IZVOR: IG / @_itsleeas

Bredli i Irina prekinuli su pre 2 godine, kratko nakon njegovog trijumfa na dodeli Oskara 2019. sa filmom koji je režirao i u njemu igrao glavnu ulogu s pevačicom Lejdi Gagom Zvezda je rođena.

Njihov zajednički nastup hita Shallow pojačao je glasine, jer su bili neverovatno romantični, a mnogi su tvrdili da se takva hemija ne može odglumiti. Irini sigurno nije bilo jednostavno to pratiti iz prvog reda. No, ubrzo se pokazalo kako su i te glasine neistinite te da su njih dvoje samo odlični prijatelji koji su stvorili vrhunski film.

Ona je nedavno govorila o roditeljstvu:

– Nikada nisam razumjela taj izraz. Kad sam s kćerkom, ja sam sto posto majka, a kad je ona s tatom, on joj je sto posto otac. Suroditeljstvo je roditeljstvo”, izjavila je svojedobno. Skrbništvo su nakon prekida lagano dogovorili, po principu 50:50, a Bradley je morao napraviti kompromis i iz Los Angelesa zbog odgoja kćerke preselio u Veliku Jabuku.

View this post on Instagram

A post shared by Irina Shayk & Bradley Cooper (@_itsleeas)

IZVOR: IG / @_itsleeas

Autor: redportal.rs

#Bredli Kuper

#Irina Šejk

#veza

#šetnja