Svi u restoranu su bili šokirani da se ne kriju

Tanja Savić i Draško Stanivuković su se sastajali u jednoj luksuznoj vili u Jugovu, nadomak Smedereva.

Dvorac se nalazi na samoj obali Dunava. Sam prilaz je bogato ukrašen raskošnom baštom i zelenilom, dok posebnu pažnju ispred ulaza privlači i velika fontana.

Enterijer je ništa manje luksuzan, dominira mermer i plavi pliš.

Foto: Printscreen YouTube/VILA JUGOVO S

Podsetimo, Tanji Savić teško je palo razdvajanje od dečka Draška Stanivukovića, pa ga je pozvala da je poseti u jednoj luksuznoj vili nadomak Smedereva, gde i živi, kako piše Pink.

Foto: Printscreen YouTube/VILA JUGOVO S

Naime, gradonačelnik Banjaluke proveo je nekoliko dana na poslovnom putu u Parizu, pa je, čim se vratio, pohitao pevačici u zagrljaj. Kako navodi naš izvor blizak pevačici, Tanja i političar su se sastali na jednom luksuznom imanju sa ogromnom vilom nadomak Smedereva. U tom objektu mahom se održavaju velika slavlja i venčanja, a postoji i jedan restoran internacionalne kuhinje, gde su oni proveli oko dva sata na romantičnoj večeri i razgovoru. Nekoliko puta su se i poljubili, iako je bilo prisutnih za susednim stolovima.

Foto: Printscreen YouTube/VILA JUGOVO S

- Tanja i političar došli su u restoran u subotu oko 5 sati po podne. Bili su vrlo prisni, svi u restoranu su bili šokirani da se ne kriju. Odmah su naručili hranu, stalno su se smeškali i dodirivali, primetio sam da joj je Draško pokazivao svoje slike iz Pariza, odakle je tog dana i doputovao - priča izvor, pa dodaje:

- S njima u pratnji je bio i jedan kršni momak, koji je seo nedaleko od njih, pa pretpostavljam da je u pitanju njegov telohranitelj ili vozač. U jednom trenutku on je dodao Drašku i kesu jednog poznatog francuskog modnog brenda, a kada joj je uručio poklon, Tanja se oduševila i zagrlila dečka. U jednom momentu, pao je i poljubac. Baš se bila obradovala, vidi se da blista i da joj prija pažnja - ispričao je izvor za medije.

Foto: Printscreen YouTube/VILA JUGOVO S

Autor: Pink.rs

#Draško Stanivuković

#Dunav

#Tanja Savić

#vila