Ovim putem želim da dam poštovanje lekarima, jer im verujem da će uraditi sve što je potrebno

Pevač Zoran Kalezić je otkrio da je oboleo od kancera pluća, a za lečenje odabrao je Crnu Goru, iako je imao prijatelje širom planete koji su mogli da mu obezbede lečenje bilo gde u svetu.

- U ponedeljak idem u bolnicu, imam kancer pluća. Imam prijatelje širom sveta, mogao sam da se operišem bilo gde. Ali ipak zašto bih se ja, pored naših ljudi i dece koji imaju sličnih problema i koji se leče ovde, operisao bilo gde, zašto bih išao u Cirih, ili negde drugo - kazao je Kalezić.

Svestan je operacije koja sleduje u utorak, ali ovim putem želi da oda počast lekarima, kojima veruje.

Foto: Printscreen YouTube/TV ARHIVA

- Ja sam svestan svega i operacije koja je u utorak, ovim putem želim da dam poštovanje lekarima, jer im verujem da će uraditi sve što je potrebno. Nisam posegao za lečenjem negde drugde, jer znam da će dati sve od sebe da mi pomognu. Boli me, jer je našim ljudima tuđe sve lepše i bolje. Moja želja je bila da iskažem poštovanje prema lekarima s kojima sam u kontaktu, i zahvalan sam im na požrtvovanju. Zadivnjen sam i verujem više svojim ljudima i spreman sam da im život ponudim - ispričao je pevač, koji je bio kum pokojnog kolege Tome Zdravkovića.

- Vidim da imaju želju da mi pomognu, ali sam im rekao jedno - nemojte me buditi, ako nakon operacije ne budem mogao da pevam. Moj život je pesma, ako mi uzmu pesmu onda bolje da me nema - kazao je on za medije.

IZVOR: YT / Jugoton Music

Autor: Pink.rs

#Zoran Kalezić

#bolest

#pevač