Vojislav i Jovana upoznali su se 2017. godine, a samo godinu dana kasnije stupili u brak

Voditeljka Jovana Jeremić o svom privatnom životu nije mnogo komentarisala za medije, već je gotovo uvek bila nedorečena, te malo ko zna šta se dešava na emotivnom planu iza zatvorenih vrata. Međutim, dugo se nagađalo da Jovana i njen muž Vojislav Milošević prolaze kroz bračnu krizu, a voditeljka je novim potezom dodatno podgrejala sumnje.

Ona je na svojim društvenim mrežama obrisala prezime muža, te umesto Jovana Jeremić Milošević, sada stoji samo Jovana Jeremić, kako glasi njeno devojačko prezime.

Foto: Instagram.com/jeremicjovana

Voditeljka je dodatno navela mnoge da pomisle da nešto nije u redu u njenom braku, kada je nedavno ispričala da ima hrabrosti da se razvede.

- To su teške odluke za koje ja imam hrabrosti. Tako da nemoj da mi dolaze neki zauzeti muškarci i da mi pričaju priče da ne mogu, da imaju dete, da im je žena bila tu u nekim trenucima… Vidi, ako sam mogla ja, svako drugi može - ispričala je Jovana u emisiji Red zone.

Ona je istakla da njoj treba muškarac koji će je pratiti, kao i da je kod nje moguće da se ljubav izgubi vremenom, te nije želela da otkrije da li je srećna u braku.

- Mi smo se upoznali mladi, sve je nekako brzo išlo kod nas, dobili smo dete, videćemo šta će da se dogodi u budućnosti. Skockala sam život da mogu da živim sama kao kraljica, za sada je sve okej, život je preda mnom, znam sebe, znam svoj temperament, znam na šta sam navikla. Razna iznenađenja po pitanju privatnog života kod mene su moguća. On je meni fantastičan drug, on je Lein otac i to će da bude zauvek. U životu prođe neko vreme, izgubi se ljubav, ili se ambicije ne poklope. Ovakvu ženu moraš da pratiš, moraš da budeš faca da možeš da ispratiš. Srećna sam žena, a da li sam srećna u braku, vreme će da pokaže. Mi smo 4 godine zajedno, nikad nismo imali razmirice, probleme i svađe - otkrila je Jeremićeva nedavno u pomenutoj emisiji.

Podsetimo, Vojislav i Jovana upoznali su se 2017. godine, da bi u brak stupili samo godinu dana kasnije, a potom ubrzo dobili ćerkicu Leu.

Autor: redportal.rs

#Razvod

#Vojislav Milošević

#brak

#jovana jeremić