Mnogi su se izborili, nadam se da ću i ja, mislim pozitivno 💞

Merima Njegomir je teško bolesna. Dugo se nije pojavljivala u javnosti, a razlog je opaka bolest sa kojom se mesecima lavovski bori. Naime, popularna pevačica narodne muzike bije bitku sa teškim oblikom tumora.

- Zdravstveno se osećam loše, borim se protiv teške bolesti. Sa velikim timom stručnjaka i lekara nadam se da ću se izboriti sa ovom teškom bolešću... Upotrebljavam svu svoju snagu i sve ono što sam prethodnih godina imala, tu moju energiju i da pokušavam da se izborim. Mnogi su se izborili, nadam se da ću i ja, mislim pozitivno - kaže pevačica za Pink.rs pa nastavlja:

- Uz veliku pomoć i podršku moje dece, kao i prijatelja i kolega koji se javljaju i za koje vidim da me vole, nekako mi ovo lakše pada i nadam se da ću na najbolji način moći da se izborim sa ovim. Šta da kažem... Obolela sam kao i milioni ljudi što obolevaju u svetu, pa eto, i mene je pogodilo, nažalost. Ja koja sam uvek eksplodirala od energije, ali bol se javi i onda ste u stvari, prepušteni sebi i naravno svojima oko sebe, a moje četvoro dece su maksimalno uz mene i bore se zajedno sa mnom, tako da se nadam da ću pobediti sve ovo. Samo mi ostaje borba - zaključuje Merima.

- Pojedine kolege uspele su da se čuju sa Merimom i kažu da je jako bolesna. Poslednjih mesec dana pala je u krevet, klonula je i ne ustaje iz postelje. Obilaze je samo deca, donose joj namirnice i čiste joj stan, dok se najmlađa ćerka preselila kod nje, kako bi joj bila pri ruci i kako bi joj dala podršku u ovim teškim danima. Teško joj je da objašnjava kakvo joj je zdravstveno stanje, pa izbegava da sa bilo kim priča - otkriva za Star Merimina koleginica koja je želela da ostane anonimna.

- Kako se priča, Merima je i ranije imala zdravstvenih problema koje je u tišini sama rešavala, međutim, sada se bolest vratila i baš je uznapredovala. Krajem leta krenula je na ispitivanja, išla je od lekara do lekara i svi su joj rekli isto, pa se pomirila sa sudbinom. Letos čak nije imala snage da ode u svoju kuću na Kosmaju. Iako svi koji znaju ćute, u neverici su još uvek i u šoku, niko ne želi da se oglašava jer smatraju da je to nešto lično, a i kada je bolest u pitanju, niko ne želi da se meša i daje prognoze. Mnoge starije koleginice su plakale kada su čule za Merimu i njenu tešku borbu sa kancerom, jer je svi mnogo vole - završava pevačica za pomenuti list.

Autor: Pink.rs / Star

#Merima Njegomir

#bolest

#borba

#karcinom