Među njima je došlo samo do verbalne rasprave?

Glumica Marija Karan dala je danas izjavu u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, gde je detaljno opisala kako se odigrao događaj od 5. novembra u kojem je oko 4 ujutru u centru Beograda i njena svađa sa partnerom Vladanom Balabanom, tvrdeći da je on uopšte nije udario, prenosi Tanjug.

Ona je u tužilaštvu izjavila da da nema razloga niti želi da krivično goni Balabana, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu.

Tužilaštvo je nakon toga, a po pribavljanju izveštaja Policisjke stanice Stari grad, izjava očevidaca događaja, kao i izvršenog uvida u video zapise sigurnosne kamere i izveštaja lekara Urgentnog centra donelo odluku da nema zakonskog osnova za pokretanje krivičnog postupka protiv bilo kog lica, za bilo koje krivično delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

U saopštenju tužilaštva se precizira da je došlo je do svađe između glumice i Balabana koji su u emotivnoj vezi, ali ne žive zajedno. Tom prilikom došlo je samo do verbalne rasprave među njima, a ne i do povređivanja, obzirom da je Marija Karan izjavila da je povrede koje su konstatovane u Urgentnom centru zadobila prilikom pada.

Autor: Tanjug

#Marija Karan

#Vladan Balaban

#krivično delo

#tužba