Kristijano je super tata i najbolji suprug o kojem sam mogla samo sanjati 💕

Georgina Rodrigez (26) je zaručnica Kristijana Ronalda (36). Ubrzo nakon objavljivanja njihove veze u javnosti dobila je milione pratilaca na društvenoj mreži Instagram i postala influenserka. Pored toga što zarađuje od reklama na Instagramu, Kristijano joj daje mesečni džeparac od 100.000 evra, kako tvrde strani mediji.

U svom dokumentarcu I am Georgina otkrila je da nije baš sve tako kako javnost misli. Otkrila je da željno iščekuje venčanje sa Kristijanom, a progovorila i o tome kakav je Ronaldo kad se kamere ugase.

- Kristijano je super tata i najbolji suprug o kojem sam mogla samo sanjati. Ali on ne kuva. Nakon svega što radi, zaslužuje da ga na stolu čeka ukusno jelo spremljeno s puno ljubavi. Imamo kuvara, ali ponekad ja kuvam. Kad njega nema, priuštimo sebi neke obroke koje on ne voli ili ih ne konzumira. Istina, i Kristijano pojede picu, ali samo jednom sedmično nakon čega odradi mnogo trbušnjaka. Volim ga ponekad iznenaditi onim što mu se sviđa, ipak kad njega nema, svi se možemo najesti. Ponekad jedva čekamo da ode - ispričala je Georgina.

- Da ste Kristijano Ronaldo, biste li promenili sijalicu koja je na gotovo 20 metara od zemlje jer imamo visoke plafone? Bolje ne. Neka pazi na sebe i posveti se onome što najbolje radi, a ja ću se brinuti za ostalo. Meni sve ide od ruke i volim se brinuti za kuću i porodicu - dodala je manekenka.

View this post on Instagram

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

IZVOR: IG / georginagio

Autor: redportal.rs

#Georgina Rodrigez

#dokumentarac

#fudbaler

#kristijano ronaldo

#zaručnici