Lečić se izvinio Mileni što je ova informacija dospela u medije

Glumac Branislav Lečić rekao je za Kurir da je istina da mu se izvinila koleginica Milena Radulović, ali da on nije hteo da to iznosi u javnost i da joj se zbog toga duboko izvinjava što je ta informacija pojavila u medijima.

- Milena i ja smo se sreli u bifeu pozorišta u oktobru, razgovarali smo, ali ja nisam želeo da to bude objavljeno jer poznajem i nju i njenu porodicu. U tom trenutku u bifeu je bilo mnogo ljudi i taj naš susret je zloupotrebljen. Zgrožen sam jer nema privatnosti ni kod kuće, ni u pozorištu, Zbog toga se još jednom izvinjavam koleginici Mileni i njenoj porodici jer nisam želeo da se sazna šta smo nas dvoje razgovarali - kazao je Lečić za Kurir nakon što se u medijima pojavila informacija da mu je Milena prišla i navodno rekla "Leko, izvini znam da je Danijelina optužba lažna".

Podsetimo, Večernje novosti objavile su da je posle odigrane predstave 25. oktobra ove godine u Jugoslovenskom dramskom pozorištu Branislav Lečić ušao zajedno sa dvojicom kolega u bife pozorišta, a da je Milena Radulović sedela za stolom sa dvojicom kolega. - Bilo je još kolega iz pozorišta u bifeu. Situacija je bila neprijatna svima prisutnima, kada su se odjednom u istoj prostoriji našli Leka i Milena. Leka je ušao u bife posle predstave, u pratnji svojih dvanaestoro studenata, a Milena je tu već sedela. Znamo svi da je Milena podržala Danijelu, koja je optužila Leku za silovanje. Videlo se da je Mileni bilo vrlo nelagodno. Svi smo se nekako zamrzli i čekali šta će da se desi... Leka je pogledao u njenom pravcu, dok je hodao, a kada je došao blizu njenog stola, zastao je i obratio joj se. Pozdravio se sa njom, pristojno i kratko. Čim je on probio led, ona je odmah ustala i počela da mu se izvinjava - pišu Novosti.

Autor: Kurir

#Branislav Lečić

#Danijela Štajnfeld

#Milena Radulović

#pozorište