Njegova porodica je bila protiv toga

Nedavno je odjeknula vest da su pevačica Tanja Savić i političar Draško Stanivuković imali aferu. Nakon što je priznala da je imala avanturu sa gradonačelnikom Banja Luke. Draškom Stanivukovićem, Tanja Savić je izazvala opšti haos.

Njegova porodica je bila u šoku kada je saznala za ovu aferu iz medija.

- Tanja i Draško su se vešto skrivali, oni su počeli da se viđaju dok je on još bio u vezi sa Kristinom sa kojom je trebalo da se venča, ali ga je ona letos ostavila jer je saznala za njegovu aferu sa pevačicom. Međutim, njegova porodica, koja je inače jako bogata, nije znala da se on viđa sa Tanjom i da ga je verenica iz tog razloga ostavila. Kada su mediji počeli da bruje o tome, oni su seli da sa njim razgovaraju i on tada nije priznao da je u vezi, ali nije ni negirao da se tu nešto desilo. Vrlo jasno su mu stavili do znanja da ne podržavaju tu vezu i da Tanja nije žena za njega. Verovatno se ljudi vode time da ona ima dvoje dece o kojima mora da brine, a i svi su upoznati sa njenim problemima sa još uvek zakonitim suprugom Dušanom i ne misle da je pametno da se Draško u sve to petlja. Pritom, na ozbiljnom je položaju da bi izlazili članci o njemu i tome kako je sa pevačicom. Trajao je dugo taj razgovor - kaže izvor koji poznaje gradonačelnika Banjaluke za Express i dodaje:

- Ni njemu nije prijatno što mediji bruje o njemu i Tanji. On je njoj to i rekao i objasnio joj je da je najbolje da se ne vide i ne čuju jedno vreme dok se sve ne stiša. Nije bilo Tanji pravo zbog toga, nimalo, ali je rekla da poštuje njegovu odluku. Nije joj rekao da je razgovarao sa svojima i da su oni negde prelomili da se on više ne viđa sa njom - završava izvor za pomenuti list.

Autor: Express

#Draško Stanivuković

#Tanja Savić

#afera

#glumac

#političar

#veza