To je nešto što će prepričavati deci 👇🏻👇🏻

Tokom svog intervjua za British Vogue, američka pevačica Lejdi Gaga osvrnula se na svoj nastup tokom Bajednove inauguracije u januaru.

- To mora da je jedan od najponosnijih dana u mom životu. Kao i mnogi ljudi u Americi, osećala sam dukok strah kada je Tramp bio predsednik, i smena 45. i dolazak 46. predsednika je nešto što ću moći da pričam svojoj deci - objasnila je pevačica.

IZVOR: YT / TODAY

Lejdi Gaga trenutno iščekuje premijeru prikazivanja njenog novog filma u kom igra Patriciju Ređani u biografskoj krimi drami House of Gucci. Zajedno sa njom, u filmu glume i Adam Drajver, Al Paćino, Džered Leto, Selma Hajek i Džeremi Ajrons.

Više o filmu i prvom tizeru, pogledajte na našem portalu 👇🏻😏:

- Snimanje ovog filma je bilo životno iskustvo jer sam svakog minuta, svakog dana razmišljala o svojim precima u Italiji i o tome šta su oni morali da urade da bih imala bolji život. Samo sam želela da ih učinim ponosnim, zbog čega sam donela odluku da odigram ulogu prave žene, a ne ideju loše žene - rekla je Gaga, i dodala:
Imala sam psihičkih poteškoća u jednom trenutku, pred kraj snimanja. Ili sam bila sama u svojoj hotelskoj sobi, živela i govorila kao Ređani ili sam bila na snimanju, živela i govorila kao ona. Sećam se da sam jedan dan izašla u Italiji sa šeširom da prošetam. Nisam šetala oko dva meseca i uspaničila sam se. Mislila sam da sam na snimanju filma.

Autor: redportal.rs

#House of Gucci

#Lejdi Gaga

#Vogue

#film