On sa konjima, i to je to... 😌

Ljubavni život Milice Todorović uvek je bio u žiži javnosti. Za svaku njenu vezu se znalo i svaka je ispraćena od prvog do poslednjeg lepog trenutka. Ona nikada nije krila svoje partnere i imala je skladne veze bez ikakvih skandala.

View this post on Instagram

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial)

IZVOR: IG / milicatodorovicofficial

Javnost je možda najviše zainteresovala njena poslednja ljubavna avantura, odnosno veza sa glumcem Petrom Strugarom. Njih dvoje su svoju vezu otpočeli nakon snimanja spota za pesmu Ljubav manje, koja je izašla pre godinu dana. Svoju vezu su obelodanili nešto kasnije. Svi su bili oduševljeni ovim spojem i želeli su da ih češće viđaju zajedno, pa je to bio povod iznenadnom Petrovom pojavljivanju u AmiG show, kada je samo Milica bila gost. No, kako je krenulo vanredno stanje, Milica se povukla iz Beograda u rodni Kruševac, a Petar je ostao u prestonici. Izgleda da je taj momenat bio ključan za raskid.

U emisiji Sceniranje ponovo je potegnuto ovo pitanje. Milici nije bilo baš prijatno, ali je ipak odgovorila nakon što je zbijala šale na račun ove propale romanse.

- Konj je presudio. Konj nas je sastavio, on nas je i rastavio. Šalim se. Kad ne ide, onda ne ide. To je jedini emotivni fejl koji sam imala. Nismo se slagali energetski. Ja sam na jednoj strani, on je po ceo dan s konjima i to je to - iskrena je bila pevačica.

Autor: redportal.rs

#Konj

#Ljubav manje

#milica todorović

#petar strugar

#raskid