Nekretninu će otplaćivati 15 godina

Mnogima omiljeni rijaliti par Luna Đogani i Marko Miljković pre nekoliko meseci su postali roditelji male Mije, a ubrzo nakon ostvarenja najlepše životne uloge, kupili su stan u koji će se uskoro useliti.

- U proceduri smo useljenja u novi stan na Bežanijskoj kosi. Za nekih 20 dana treba da dobijemo ključeve. Pazarili smo ga za jeftinije jer smo ga kupili u izgradnji. Krajem decembra ćemo se najkasnije useliti u novu nekretninu. Ovaj sadašnji stan ćemo verovatno da izdamo, dok ćemo u drugom živeti. Za nekoliko godina ćemo kupiti još jedan stan ili kuću. Kupili smo kauč, krevet, belu tehniku i televizor. Sve ćemo u dva dana da uguramo u stan. Želimo da uđemo u svež i nov stan, sve će se raditi po meri – poručuje Marko,piše Kurir.

U medijima se pisalo da su stan kupili na kredit:

- Istina je da smo stan kupili na kredit i da ćemo ga otplaćivati narednih 15 godina, a ja se nadam i dosta manje. Moramo da budemo uporni i da se trudimo. Zajedničkim snagama možemo da isplatimo nekretninu. Jednim delom smo platili kešom, jednim delom je kredit. Od te priče da nas fanovi finansiraju, to apsolutno nije istina - kaže Miljković.

Foto: Instagram.com/Sikter Tube

On je otkrio i da li postoji šansa da opet uđu u rijaliti?

- Nikada više nećemo u rijaliti, makar nam ponudili da nam otplate kredit. Ne bismo takve stvari radili, jer bi to poremetilo naše odnose. Ljudi koji imaju ozbiljne veze i brakove, to nije čvrsto tlo. Naš brak je savršen. Naša konekcija i naša karijera su odlični. Nemamo vremena da razmišljamo o rijalitiju.

Marko je otkrio i kako se snašao u ulozi oca:

- Ćerkica je super, budila se stalno prva dva meseca. Bili smo spremni na to. Nakon dva meseca je krenula normalno da spava i da se budi. Sve dolazi na svoje, Mija se stalno smeje. Vrlo pozitivna beba i zadovoljna - kaže Miljković i za kraj otkriva da li planira proširenje porodice.

- Planiramo proširenje porodice. Želim da se Luna odmori od porođaja, ali i da bude što manja razlika među decom kako bi zajedno išli u vrtić i mogli da se druže. Radimo na raznim projektima, trudimo se maksimalno. Razmišljamo o svemu što je veliko - zaključuje Marko Miljković.

Autor: kurir.rs

#bezanijska kosa

#luna djogani

#marko miljkovic

#stan