Marina je tokom svoje dugogodišnje karijere napisala nekoliko hiljada pesama za poznate pevače i tako im pomogla da izgrade sjajne karijere

Danas se navršava 40 dana od smrti Marine Tucaković. Slavni tekstopisac umrla je 19. septembra u 67. godini, nakon duge i teške bolesti.

Kako piše Pink, danas bi trebalo i da se održi 40-dnevni parastos na Novom groblju, gde je Marina i sahranjena, a kojem će prisustvovati članovi najbliže porodice. Iako je Marinin sin Milan Laća Radulović najavio da će komemoracija, na kojoj bi svi oni koji nisu došli na sahranu mogli da se oproste od Marine i odaju joj počast, biti održana nakon 40 dana, još se ne zna tačan datum.

- Komemoracija će biti održana nakon 40 dana za širu javnost kako bi svi mogli da se oproste od nje. Hvala svima na razumevanju. Ožalošćeni Aleksandar i Milan Radulović - pisalo je u jednom od Laćinih tvitova.

IZVOR: TW / @RioJaggerr

Marini je početkom 2018. dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana, a kolege su joj uputile brojne poruke podrške. Marina je tokom svoje dugogodišnje karijere napisala nekoliko hiljada pesama za poznate pevače i tako im pomogla da izgrade sjajne karijere. Neki od najpoznatijih pevača kojima je pisala pesme su: Zdravko Čolić, Toše Proeski, Indira Radić, Svetlana Ražnatović, Severina, Nina Badrić, Neda Ukraden, Aca Lukas, Saša Matić, Ana Nikolić i brojni drugi.

Autor: M. K. / redportal.rs

#40 dana

#Marina Tucaković

#tekstopisac