Luna otkrila zbog čega je prekinuto prijateljstvo sa Anastasijom

Rijaliti zvezda Luna Đogani nedavno je sa suprugom Markom Miljkovićem gostovala u jednoj emisiji, gde je otvoreno govorila o odnosu sa svojom kumom i nekadašnjom prijateljicom Anastasijom Ražnatović.

Ranije se u medijima spekulisalo da je Luna preotela Anastasiji dečka, što je nekadašnja zadrugarka demantovala i otkrila šta se zapravo desilo između njih i kako je došlo do prekida prijateljstva.

- Pričalo se da sam joj uzela dečka, ona se nije oglašavala do skoro i time se smatralo da je ona te priče potvrdila. Bilo mi je mnogo teško, ona mi je i krštena kuma. Mnogo toga smo prošle zajedno i nikada neću moći da zaboravim taj deo svog života. Ništa se konkretno nije desilo, putevi su nam se razišli. Odrasle smo zajedno i samo se u jednom trenutku naša mišljenja nisu uklapala. Ona se zaljubila, bila je stalo sa tim dečkom, ja sam imala nešto svoje i samo se se razišli. Nismo se svađale, ni vređale. Nikada nisam dobila ružnu reč od nje, niti ona od mene - objasnila je Luna, kako prenosi Kurir.

Foto: Instagram.com / @luna_djogani

- Žao mi je što nismo ostale prijateljice, ipak smo kume. Kada sam odlučila da se krstim, niko mi nije bio bitniji od nje. Bila je kao deo mene, mnogo smo bile bliske. Želela sam da moja kuma bude neko sa kim delim sve, i kome mogu da se otvorim - dodala je Luna i potom rekla da rado sluša Anastasijine pesme, te da joj želi svu sreću u životu.

Foto: Instagram.com/@raznatovicanastasija

Autor: redportal.rs

#Luna Đogani

#anastasija ražnatović

#prekid

#prijateljstvo