Bol ne prestaje od te saobraćajne nesreće

Na današnji dan pre 14 godina je nastradao makedonski pevač i regionalna zvezda Toše Proeski. Njegov odlazak teško su prihvatili gotovo svi, od porodice, do prijatelja, kolega, ali i fanova koji i danas čuvaju od zaborava njegove pesme.

O besprekornom talentu, nezaboravnom i nezamenljivom glasu, a pre svega dobroti ovog umetnika, večno će pricati mnogobrojni pevači koji su ga poznavali, kao i najbliži koji se ne mire sa time da ga više nema. Za porodicu Tošeta Proeskog koji je prerano otišao, današnji dan je najteži u godini. Majka Dominika i otac Nikola i dalje nisu pronašli reči utehe, a jednom prilikom su za makedonske medije istakli da one ne postoje.

- Šta da kažemo... Svake godine je tuga sve jača. Dani idu, a našeg sina više nema. Ostala nam je samo uspomena, sećanje na divno dete koje nas je zauvek napustilo. Neki kažu sudbina, a za nas utehe nema - rekao je njegov otac pre nekoliko godina.

Pored roditelja, mnogobrojne kolege i prijatelji slavnog muzičara na današnji dan pominju na društvenim mrežama. Jedan od njih je Toni Cetinski koji je bio blizak sa Tošetom.

View this post on Instagram

A post shared by Tony Cetinski⭐️𝕠𝕗𝕗𝕚𝕔𝕚𝕒𝕝 (@tonicetinski)

IZVOR: IG / onicetinski

- I danas 14 godina kasnije, teško mi je govoriti o Toši, kao i prvog dana kada se to dogodilo. Njegovim odlaskom više ništa nije isto, a svakim danom, mesecom i godinom još više nedostaje, ne samo meni, nego mislim svima nama koji smo imali privilegiju poznavati ga, družiti se, zajedno raditi, veseliti se i tugovati! Iskreno verujem kako je sa ovoga otišao u bolji svet, ali zahvaljujući njegovim delima, te pre svega ljudskim vrlinama i skromnosti, ostaje zauvek dokaz i jedan od onih koji vraćaju veru u ljudskost i Boga. Siguran sam kako na neki svoj način bdi i čuva nas svime što je postigao za ovozemaljskog života, jer bio je i ostao anđeo dobrote. Volimo ga zauvek, a sve što smo zajedno planirali znam kako ćemo nadoknaditi kad se sretnemo na nekom proplanku, gore u svemiru… Zauvek u srcu - napisao je Cetinski na Instagramu.

Autor: redportal.rs

#14 godina

#SAOBRAĆAJNA NESREĆA

#toše proeski