Možda sam jednom ili najviše dvaput bila u kokošinjcu 🦆🦃🐓

Kristina Kija Kockar pobedila je u prvoj sezoni rijaliti programa Zadruga, a sada je javno priznala da je neke stvari lagala tokom svog učešća. prenosi Blic.

Prilikom davanja jednog intervjua pevačica je otkrila da je pre 3 godine slagala javnost.

- Ja sam odrasla u gradu. Baš sam iz Zrenjanina, a ne iz nekog okolnog sela. Imam rođake na selu, ali nikada nisam išla kod njih. Čak je i moja baka oduvek živela sa nama, a druge bake i deke su preminule pre mog rođenja ili kada sam bila veoma mala - ispričala je Kija, a onda dodala:

- Nisam imala dodira sa selom. Nikad nisam muzla kravu, čistila balegu i slično. To sam slagala tamo kad sam bila u Zadruzi, kad su dolazile gazde i pitale me da li sam bila kod kokoški, na šta sam ja odgovorila: "Da, naravno, kako da ne” 🤷🏻‍♀️ - priznala je Kockareva uz osmeh.

- Možda sam posle jednom ili najviše dvaput bila u kokošinjcu. Iako nisam radila sve te stvari kao dete ili kasnije tokom života, moram da priznam da sam često izlazila u seoske diskoteke. Tamo su bili najbolji provodi. Bila sam i pod šatorom kad su bile slave sela. Ne bih, ipak, pevala pod šatorom. Nije to za mene. Mada, ako vole moju muziku nek me zovu, što da ne - zaključila je pevačica u emisiji Bez pardona sa Žaklinom.

Autor: Blic

#Selo

#ZADRUGA

#kija kockar

#Život na seku