Srpski jutuber Marko Arsić za vrlo kratko vreme uspeo je da dobije veliki broj pratilaca i pregleda na društvenim mrežama

Familijo be na Jutjubu i tbraloco_be na Instagramu dva su naloga poznatog komičara Marka Arsića. Budući da radi u Kini, gde je karantin počeo mnogo ranije nego kod nas, Marko je sa svojom karijerom na društvenim mrežama počeo sredinom februara ove godine.

Marko Arsić je rođeni Nišlija. Detinjstvo je proveo u Durlanu, niškom naselju. Arsić ima 32 godine, a trenutno živi i radi u Aziji kao profesor engleskog jezika. Pre ovoga, bio je di-džej na žurkama i stendap komičar.

Na mrežama kruže i neki njegovi stariji stendap nastupi, gde se vidi da je vrlo mlad, ali i sa puno treme. Počeo je na Hepi televiziji na takmičenju stendap komičara. Kasnije je bio učesnik emisije Audicija na televiziji Pink. Njegov nastup bio je zapamćen upravo po njegovom govoru i po pričama koje je pričao, a koje nisu bile u formi viceva.

Ubrzo se povukao iz stendap nastupa i odlučio se na drugi put. Međutim, koronavirus i karantin su uticali da njegov humor ponovo zabilista.

Danas upravo zbog svog humora dobija stotine hiljada pregleda i pratioca. Delovi njegovih klipova su postali i postaju popularne meme i zavlada čitava histerija kad objavi novi video.

Marko za sada planira da vidi kretanje svog imaginarnog lika Familije, pa će odlučiti da li će nastaviti da se bavi profesionalno stendapom.

Međutim, postoje i drugačiji stavovi koji su se tiču upravo govora: kako je njegov govor izveštačen i da se u Nišu tako ne priča.

Ko je u pravu i da li su kritike na Arsićev račun opravdane, prosudite sami.

IZVOR: YT / Familijobe

Autor: redportal.rs

#brat moi

#familijobe

#ko je familijobe

#marko arsic