Slika sa muškarcem kojem sedi u krilu privukla pažnju na društvenim mrežama 🧐

Pevačica Ana Nikolić nedavno je objavila fotografiju na Instagramu sa muškarcem za koga se sumnja da je njen novi dečko, iako ovu informaciju ona još uvek nije potvrdila, niti se oglašavala na ovu temu.

Naime, na pomenutoj fotografiji Ana sedi u krilu muškarcu Dejanu Nikoliću, koji je, prema saznanjima Telegrafa, električar u Nemačkoj. Kako piše pomenuti medij, Dejan je oženjen i ima dvoje dece sa suprugom Valentinom Spajić, sa kojom je već 8 godina u braku.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

IZVOR: IG / @ananikolicofficial

Valentina je nedavno govorila za medije i otkrila da sa suprugom ne može da uspostavi kontakt već oko 2 meseca, te da isto toliko nije viđao decu. Mimo dece sa Valentinom, Dejan ima još jedno dete iz vanbračne zajednice.

- Dejan Nikolić, čovek u čijem krilu se slikala Ana Nikolić, je moj suprug, zakonski još uvek. Ni sa mnom, ni sa decom već dva meseca nije u kontaktu. Život mu je poput Aninog, tako da su se našli u čaši. Radi kao električar u Nemačkoj - rekla je Valentina za Telegraf i otkrila da Dejan izbegava odlazak na sud:

- On ima pravo na svoj život ali neka se prvo razvede. Mi nismo zvanično razvedeni, pokušavam da dođem do njega kako bi potpisao sporazumni razvod, ali mi se ne javlja na telefon. Čak ni njegova porodica nema kontakt sa njim. Uznemirena sam, ovo je šok za mene. On dva meseca nije video decu. Mi smo zajedno 12 i po godina, a 8 godina smo u braku i imamo dvoje dece. Iz vanbračne zajednice sa ženom pre mene ima još jedno dete - izjavila je Dejanova supruga i dodala:

- Mi nismo javne ličnosti i to što je uradila utiče na našu decu koja su školskog uzrasta. Niko ne razmišlja o posledicama. Plašim se da mi starije dete ne zadirkuju u školi.

Autor: redportal.rs

#Ana Nikolić

#dečko

#oženjen

#žena