Milorad Dodik na najgori način vređa žena, izjavila je Severina.

Severina Vučković, jedna od najvećih regionalnih muzičkih zvezda odustala je od angažmana na novom televizijskom projektu TV UNA, a koje se povezuje sa Miloradom Dodikom, liderom SNSD-a, prenosi DAN.

Još pre mesec procurila je informacija kako je Una TV u suvlasništvu Igora Dodika, sina člana Predsedništva BiH Milorada Dodika. Zbog toga je u javnosti dobila nadimak ”Dodikova televizija”, a među prvima se pojavilo ime Severine Vučković, koja je, kako se nagađalo, trebala imati svoju emisiju, što bi bio njen povratak u voditeljsku ulogu nakon više od 30 godina kada je s Ivanom Banfić vodila emisiju Top Cup na tadašnjoj Z3 televiziji.

Ipak, do te saradnje, čini se neće doći, piše Večernji list.

 - Nisam se do sada oglašavala na tu temu, a moje se ime provlačilo u svakom tekstu, a da niko nije proverio je li informacija tačna. Činjenica je da sam dugo pregovarala, imali smo vrlo ugodne radne sastanke i doista smo dogovorili da ćemo raditi, čak smo krenuli s okupljanjem ekipe. Međutim, onda se u medijima pojavila informacija da je reč o ‘Dodikovoj televiziji’, pa se odjednom samo moje ime počelo pojavljivati uz njegovo. Na kraju se ispostavilo da je zaista reč o partnerstvu sa porodicom Dodik. Ne želim učestvovati u projektu koji ima veze s osobom koja vređa žene na najgori način i koja ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genoci ☝ - istakla je Severina.

Upitana je da li se ipak od nje može očekivati angažman na nekoj od televizija u bliskoj budućnosti.

 - Činjenica je da sam poslednjih godina imala više ponuda za TV-show i da me taj format zanima. I sama sam na početku korone proizvela format SeVeTeVe i strašno se dobro zabavljala. No, trenutno sam potpuno koncentrisana na studio i dovršetak sledećeg albuma što me neizmerno veseli - poručila je Severina.

Autor: Dan

#Igor Dodik

#Milorad Dodik

#Severina Vučković

#UNA TV