Pevačica progovorila o ljubavnom životu

U novom izadnju čuvene emisije "Premijera - Vikend Specijal" koja se emituje na televiziji Pink, voditeljka Bojana Lazić ugostila je pevačicu Milenu Ćeranić.

Milena se dotakla svog emotivnog života i tom prilikom otkrila da joj nije bilo lako.

- Mislim da je pre svega bitna harizma, a ne fizički izgled. Nekako uvek i kad su komentarisali moj izgled, okej, hvala, imam ogledalo, zadovoljna sam ja, ali radim na tome da uvek budem zadovoljna, ali više radim na nekim drugim stvarima. Stvarno se trudim, imam 35 godina i dosta života iza sebe. Neko za tri života ne može da doživi sve ono što sam ja doživela za ove svoje godine. Prezadvoljna sam što sam ispala ovakav čovek kako jesam, a na kraju je to i najbitnije, ono što nosiš u duši – priča pevačica, pa dodaje:

- Ja sam i previše emotivna osoba, ali može i da se vidi po tome što sam borbena, što delujem besno, ali to je neki moj odbrambeni mehanizam. Mene povrede ljudi, lakše mi je da uvek imam taj neki gard, a onda se postepeno opuštam. Godine i iskustvo su me naučili da ne treba puštati ljude tako blizu, jer sam često bila povređena, ali nisam ih ja oterala. Sami su otišli. Samo su se selekotvali, mnogo mi je drago kada ne moram ja ništa da uradim. Puno je bilo kukavica u mom životu, ne samo u životu, već kad sagledam neke stvari iz mog ugla, mnogo je kukavica među nama. Ne osuđujem, ne krivim, ali ih ima mnogo – zaključuje Milena u emisiji "Premijera - Vikend Specijal", a piše Pink.rs.

Autor: pink.rs

#emisija

#milena ceranic

#premijera vikend specijal