Pevač o roditeljstvu i nastupu koji će dugo pamtiti 🧐

Pevač Nikola Rokvić nedavno je pred jedan svoj nastup govorio za kamere RED TV-a i emisiju Whatzuuuup, i tom prilikom otkrio kakav je kao roditelj, koji nastup će uvek pamtiti, ali i o želji da ode na selo.

Nikola sa suprugom Bojanom Barović ima dvoje dece, a kako je kazao, nije strog roditelj, ali ume da podvikne kada za to ima potrebe.

- Nisam strog, ali ne dam da se pređe granica, kad dođe do granice onda je tu problem, tako da pokušavam da kroz razgovor, kroz svoj primer naučim decu šta su prave vrednost - ukratko je rekao pevač o roditeljstvu.

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

Kao nastup koji će dugo pamtiti, Nikola je izdvojio jedan iz Sombora, kada je nastuao sa bratom Markom i ocem Marinkom Rokvićem. 🎶

- Divno je bilo u Somboru kada smo Marinko, Marko i ja pevali, bilo je jako emotivno, mnogo ljudi, eto taj nastup ću pamtiti dugo - izjavio je Nikola, pa otkrio da ima jako veliku želju da se sa porodicom preseli na selo:

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

- Ja bih stvarno voleo da odem na selo, nekako je meni oduvek to bila želja da pobegnem iz grada i napravim neku svoju malu sredinu, ali nikako mi se to nije do sada ostvarilo, ali videćemo kako će biti...

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#Selo

#nikola rokvić

#red tv

#whatzuuuup