Ivka otkrila šta svaki horoskopski znak čeka u narednom periodu kada je Merkur retrogradan poslednji put u ovoj godini 🧐

Voditeljka emisije Whatzuuuup Saška Veselinov nedavno je razgovarala je sa numerologom Ivkom koja je za gledaoce RED TV-a otkrila šta svaki horoskopski znak očekuje tokom vladavine retrogradnog Merkura.

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

Kako je Ivka objasnila, Merkur je u ovom periodu poslednji put retrogradan ove godine. Retro Merkur, koji će biti najjači u ovoj godini, kreće 27. septembra i trajaće do 18. oktobra, s tim što će se njegovo delovanje osetiti do čak 2. novembra. 😏

Ivka je u videu ispod otkrila šta svaki horoskopski znak čeka tokom retrogradnog Merkura, ali i kakva se sudbina na emotivom planu piše poznatim ličnostima.

IZVOR: YT / RED TV

Popularni par Adriana Kadar i Savo Džehverović stao je na ludi kamen pre nekoliko dana, a Ivka je kazala kako na numerološkom planu vidi Adriani moguću trudnoću u decembru mesecu, te ako je za sada ne želi, trebalo bi da se pripazi.

Za razliku od Adriane, Ivka je otkrila da se prema numerološkim aspektima vidi da je pevačica Maja Berović već u drugom stanju, te da joj vidi dečaka.

- Maja Berović... Svi pričaju o njenoj trudnoći. Po aspektima se vidi da je u drugom stanju, mada to još nije potvrđeno, ona se nije oglašavala po tom pitanju uopšte, ali ja sam videla dečaka, čak sam u jednom intervjuu pre godinu dana rekla da će ostati trudna i roditi dečaka - rekla je Ivka u videu iznad.

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

Teodora Džehverović i Nino će nastaviti vezu prema Ivkinim prognozama i predstoji im susret u novembru ili decembru.

Pevačica Edita Aradinović sledeće godine u periodu od aprila do juna pronaći će pravog muškarca ili će ozvaničiti vezu, dok će kod pevačice Sare Jo sve biti u poslovnom planu. Njoj 2022. godina donosi veliki uspeh i duet sa stranom zvezdom iz Italije ili Španije, kako je kazala numerološkinja.

Autor: redportal.rs

#ivka

#maja berović

#numerolog

#red tv

#trudna

#whatzuuuup