U naselju gde žive i Saša Kovačević, Milica Pavlović, Steva Anđelković, Milica Todorović, Filip Krajinović

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić su navodno kupili stan u novobeogradskom naselju u koji će se useliti sledećeg meseca. Naime, izvor blizak pevačici za Alo otkriva sve detalje ove investicije mladog bračnog para.

- Kaća i Marko su kupili prostran stan od stotinak kvadrata u sve popularnijem ekskluzivnom naselju gde već žive Saša Kovačević, Milica Pavlović, Steva Anđelković, Milica Todorović, Filip Krajinović i mnogi drugi, s tom razlikom što su se oni odlučili za nekretninu koja se nalazi u kuli ovog kompleksa - počinje izvor.

- Za ovaj životni prostor iskeširali su sumu od 400.000 evra. Stan ima 2 kupatila s italijanskom keramikom i sanitarijama od kojih je jedno vezano za njihovu spavaću sobu, prostran dnevni boravak sa spuštenim plafonima, 2 spavaće sobe, dečju sobu, posebnu prostoriju za garderober i terasu koja se prostire duž celog stana. Kupili su čak i 2 garažna mesta jer svako od njih ima svoj automobil - dodao je on.

Kaća je imala ideje vezane za svoj novi životni prostor. Investitori su joj naravno izašli u susret, a baš to je i podiglo cenu stana. Posebne zahteve imala je što se tiče rasvete u stanu, a najviše pažnje posvetila je sređivanju sobe za svoju mezimicu - tvrdi izvor.

Autor: Alo

#Marko Gobeljić

#katarina grujić

#stan