I dalje se šuška o razlozima njihovog raskida 🤔

Pevač Ljube PerućicAAleksandra Prijović nekada su bili u emotivnoj vezi, a iako je prošlo dosta vremena od tada u medijima se i dalje provlaće priče o navodnim razlozima prekida njihove dugododišnje veze, piše Blic.

Nedavno je u jednim novinama osvanuo tekst da bivši partneri nisu u dobrim odnosima, a sada je pevač rešio da stavi tačku na ovu temu.

- Nadam se da su ljudi odavno shvatili da su takvi tekstovi i priče navodno iz nekog izmišljenog izvora i iz nečije bujne mašte. Aleksandra i ja smo u super odnosima, uvek se ispričamo kad se vidimo, najnormalinije uostalom kao i sa svim koleginicama. Nikada nismo imali problem 😉 - otkrio je Perućica u emisiji Grand magazin, dok je na pitanje da li postoji mogućnost da jednog dana snime duet i da li ga to pitanje nervira, odgovorio:

- Pitanje o duetu sa njom je više bockanje, čista provokacija. Nemam problem ni sa kim da snimim duet, pa ni sa njom, to je sve u smislu posla, da gradimo i napredujemo. 🤷‍♂️

On je istakao da pitanje o potencijalnoj duetskoj pesmi sa Aleksandrom novinari uglavnom postavljaju njemu, a kao razlog naveo je:

- Ona ne daje prostora da joj se postavljaju takva pitanja, a ja uvek odgovorim, pa verovatno iz tog razloga. 😊

Autor: Blic

#aleksandra prijović

#ljuba perućica