Sapunica koja nema kraj 😂

Pobednica Zadruge 3 Luna Đogani otkrila je da će sa izabranikom Markom Miljkovićem stati na ludi kamen pre porođaja, ali i da će detetu dati ime ono koje je odabrala dok je bila sa Slobom Radanovićem.

- Marko i ja ćemo se venčati pre mog porođaja zato što ne bih volela da imam vanbračno dete! Odavno smo planirali da napravimo veliku svadbu, ali je korona sve upropastila. Vreme provodim tako što se odmaram i po ceo dan leškarim. Informišem se o stvarima vezanim za trudnoću, a počela sam da čitam razne knjige. Konsultujem se dosta i sa mamom jer je ona ipak tri puta rađala, tako da zna kroz šta trenutno prolazim.

Foto: TV Pink Printscreen/TV Pink Printscreen

Luna je objasnila i koliko se radovala kada je saznala da je u drugom stanju:

- Moja trudnoća je pravo čudo jer su mi lekari u više navrata govorili da možda neću moći da zatrudnim. Imala sam razne ginekološke probleme i intervencije. Marko i ja smo svakako radili na bebi, ali nismo ni sanjali da će se sve dogoditi ovako brzo. Kada smo čuli bebine otkucaje srca, počeli smo da plačemo od sreće.

Foto: Instagram.com/luna_djogani

Rijaliti učesnica je otkrila i da njeno okruženje misli da će roditi dečaka:

- Nije mi bitno kog će pola biti beba. Najvažnije je da bude zdrava. Nemam osećaj o tome da li će biti dečak ili devojčica, ali svi u mom okruženju nekako osećaju da nosim muško dete. 👶🏻

Bivša blogerka je potvrdila i da će beba dobiti ime, i to ono koje je planirala sa Slobom Radanovićem.

Foto: TV Pink Printscreen/TV Pink Printscreen

- Ako bude žensko, zvaće se Mia, a ako bude muško, Luka. Marko hoće da mu rodim petoro dece! Ja bih ipak volela da se zaustavimo na troje. Mislim da je to sasvim dovoljno - objasnila je Đoganijeva za Informer.

Autor: redportal.rs / Informer

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

#beba

#ime

#marko miljković