Kija i Sandra bile su deo grupe Ministarke i zajedno su nastupale 🧐

Pevačica Sandra Čaprić, koja sada gradi solo karijeru, bila je deo grupe Ministarke u periodu kada je Kija pevala i nastupala sa njima, odnosno kada je izbacila prvu pesmu Ne vraćam se na staro. 🔽

Sandra Čaprić trenutno se nalazi u Zadruzi 5, a pred svoj ulazak u rijaliti otkrila je kako ju je Kija navodno sabotirala dok su bile u istoj grupi zbog odnosa koji je ona imala sa Slobom Radanovićem.

- Sa Kijom sam radila u grupi Ministarke pre dve godine, sabotirala me je na sve moguće načine. Bila je ljubomorna jer sam se isticala, a tek je poludela kad je saznala da sam se zbližila sa Slobom - rekla je pevačica za Informer, koja je imala kratku romansu sa Slobom Radanovićem nakon izlaska iz Zadruge 1.

Foto: Instagram.com/@kijakockar

Prema Sandrinim rečima, Kija joj je napravila problem kada su zajedno krenule na nastup u Nemačku. 🤔

- Dok smo Kija i ja putovale na nastup, rekla mi je da je čula kako ja imam nešto sa Slobom i da hoću i duet sa njim. Nisam htela da joj se pravdam, samo sam rekla da je sve tačno. Tada je poludela! Napravila je ljubomornu scenu na nastupu u Nemačkoj - otkriva Sandra za pomenuti medij i dodaje da je Kiji Sloba sve potvrdio:

- Kazala mi je da se videla sa Slobom i da joj je i on sve isto rekao!

- Svo troje smo imali istog menadžera, a Sloba je pred svima rekao da hoće da idem s njim na turneju. Kija je počela da drami, nastao je haos! Baš smo se posvađale jer nije dozvolila da nastupam sa njim.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

- Nakon te svađe Kija i Sloba su me blokirali na Instagramu. Ja sam izašla iz Ministarki jer nisam mogla više da podnesem Kiju, stalno me je sabotirala! Vrlo brzo nakon toga Sloba mi se ponovo javio, slao mi je poruke da se izvinjava i počeo opet da me muva! Naravno, ništa mu nisam odgovarala.

Sandra je sada u dobrim odnosima sa Slobom.

- Sada smo Sloba i ja super, on ima divnu devojku Jelenu i bitno je da se otkačio od Kije. Nadam se da će se uskoro oženiti, zaslužuje svu sreću ovog sveta!

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Official

Autor: redportal.rs

#Sloba Radanović

#Zadruga 5

#kija kockar

#ministarke

#sandra čarprić