Barbara i Darko žive zajedno u iznajmljenom stanu u Novom Sadu

Emotivna veza između pevača Darka Lazića i njegove nove devojke, takođe pevačice, Barabare Bobak privukla je dosta pažnje u medijima u proteklom periodu. Razlog tome leži i u njegovom nedavnom raskidu veridbe sa bivšom partnerkom Marinom Gagić sa kojom je dobio i sina Alekseja. 🔽

Darko i Barbara su nedavno prilikom gostovanja u jednoj emisiji govorili o svom odnosu i stavili tačku na navode da su vezu otpočeli dok je on još bio zauzet.

- Ja sam bio slobodan čovek kada sam je upoznao i to je jedino bitno. Zajedno smo više od tri meseca, a toliko nam je lepo i uživamo u svakom trenutku da oboje mislimo da smo mnogo duže zajedno. Upoznali smo se na jednoj privatnoj proslavi i opčnila me je svojom energijom, glasom i harizmom - rekao je pevač, kako piše Pink.rs, a Barbara je otkrila kako su se upoznali:

- Znala sam ja ko je Darko, naš najbolji pevač, ali kada sam ga videla na proslavi nisam uopšte imala sliku o njemu kao o dečku sa kim bih ja bila. Pohvalio me je kako pevam, a ja sam bila oduševljena kakvu je atmosferu napravio i koliko je pozitivan. “Prodao” mi je foru da želi moj broj kako bi imali zajedničke nastupe, ali nisam mu ga dala, morao je malo da se potrudi. Moj prijatelj Pedja me je ”izdao” i dao mu broj… Malo smo se dopisivali, zvao me je na piće, a ostalo je istorija - izjavila je kroz smeh pevačica i dodala:

Foto: Printscreen YouTube RED TV / HIT RADIO UŽIVO /redportal.rs

- Poslednja tri meseca svašta sam pročitala i nažalost čula o sebi. Kako sam ja otimačica muževa, kako rasturam brakove, kako sam sa Darkom da bih napravila bolju karijeru, međutim, stvarno se trudim da ne razmišljam o takvim stvarima jer samo Darko i ja znamo šta je istina. On je bio slobodan kada sam ja ušla u vezu sa njim, a karijeru sam imala i pre njega.

Takođe, u medijima se spekuliše i o stanu koji je pevač navodno kupio novoj devojci, a čija je vrednost oko 200.000 evra. Lazić je ovu tvrdnju demantovao i otkrio da živi u iznamljenom stanu sa Barbarom, te da duguje pola miliona evra. 🔽

- Jao ljudi, pa ja dugujem više od pola miliona evra, odakle meni para za stan… Istina je da Barbara i ja živimo zajedno u iznajmljenom stanu u Novom Sadu, sve drugo ponavljam su budalaštine. Imam 30 godina, vreme mi je da se smirim, da uživam sa ženom koju volim i da se posvetim karijeri.

Autor: redportal.rs

#Dug

#barbara bobak

#darko lazić

#pola miliona evra

#stan