Nakon Lukasa, svoju stranu priče otkriva i pevačica 🔽

Pevačica Ivana Selakov i njen kolega Aca Lukas sukobili su se nakon objavljivanja svog 4. dueta Svatovi. Pesma, koja je zapravo obrada stare Lukasove pesme iz 1996. godine, skinuta je sa Jutjuba u roku od 24 časa od njenog objavljivanja, o čemu više možete čitati u tekstovima ispod:

Ivana Selakov vesti o sukobu objavila je otvoreno na društvenim mrežama i tim putem tvrdila da je prevarena materijalno i moralno. Pevačica se nedavno oglasila ekskluzivno za Kurir, i nakon Lukasa, otkrila svoju stranu priče 🔽 :

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

- Nikada nisam bila deo estradnog mulja i skandala i ne želim da se petljam s ljudima kojima je to prirodno stanište. Svoju karijeru sam gradila pošteno i sama, i zbog toga sam ponosna. Da sam htela da budem po žutoj štampi, uradila bih to ranije. Porodična sam žena koja svoju firmu godinama vodi sama, bez pomoći raznih menadžera, finansijera, sponzora - priča Ivana za pomenuti medij i dodaje:

- Išla sam srcem, tj. muzika je bila moj jedini pokretač sve ove godine, da snimam duete s Lukasom, jer sam smatrala da tu postoji jedna lepa muzička energija, na kraju krajeva, Lukas je tako isto mislio, pa je pristao da snimimo čak četiri dueta (da nešto nije štimalo, sigurno ne bi pristao na sve ove saradnje).

View this post on Instagram

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

IZVOR: IG / @selakov

- Ja sam čista, pravno i moralno. Platila sam apsolutno sve troškove oko pesama Daleko si, Omaklo mi se i Svatovi (kompozitora, tekstopisca, aranžere, spotove... sve sam platila sama), za šta imam i svedoke, a i napismeno. Aca Lukas mi apsolutno nikada nije tražio ni dinar za učestvovanje u ovim projektima (ideje su mu se dopadale i pristao je na prvu), niti sam ja njemu išta tražila, osim da bude profesionalan i da se pojavi na dogovoreno vreme u studiju i na snimanju.

- Što se autorskih prava tiče, za pesmu Svatovi sam dobila prava od autora, da sam ja vlasnik fonograma i da meni pripadaju sva prava. Kao što rekoh, pravno sam čista i stoga bih zamolila da se moje ime više ne povlači u negativnom kontekstu, jer svi koji me poznaju znaju da radim na najpošteniji način ceo život - zaključija je pevačica za Kurir.

Autor: redportal.rs

#Ivana Selakov

#Sukob

#aca lukas

#pesma

#svatovi