Luna: Moji prijatelji nemaju više vremena za mene otkad sam dobila bebu...

Rijaliti zvezda Luna Đogani danas je na Instagramu raspisala konkurs za nove prijatelje, jer je stari na neki način izbegavaju otkada je dobila bebu. 😏

Luna je objavila nekoliko video-snimaka na Instagram stori, a na jednom od njih tagovala je neke od starih prijatelja, među kojima su se našli i Savo Perović, kao i Ilija Pečenica.

- Zdravo dragi moji, želim ovim putem da kažem nešto na ovom storiju. Neki će možda misliti da nisam normalna, ili da sam totalno fjusnula, ali moram da kažem da hoću da raspišem konkurs za nove prijatelje - počela je Luna svoje izlaganje i dodala:

Video: Instagram.com / @luna_djogani

- Moji prijatelji nemaju nikad vremena za mene otkad sam dobila bebu, oni su svi mnogo zauzeti, i uvek imaju neka posla, a ja sam slobodna mama, koja većinu vremena provodi sa svojom bebom i ne radim ništa trenutno, tako da imam previše slobodnog vremena u smislu da izađem napolje s bebom, da popijem piće, i tako to, a nemam sa kim to da uradim!

Video: Instagram.com / @luna_djogani

- Tako da moji prijatelji nemaju više vremena za mene kao što su nekad imali - rekla je Luna i potom pozvala ljude sa decom da se prijave na konkurs. 😅😁

Video: Instagram.com / @luna_djogani

Autor: redportal.rs

#Instagram

#Konkurs

#Luna Đogani

#prijatelji