Sadik: Pa šta ako sam pevao o Naseru Oriću? Imam pravo da slavim Orića!

Finalista poslednje sezone muzičkog takmičenja Zvezde Granda tokom juna našao se u žiži javnosti kada su se na društvenim mrežama i u medijima pojavili video-snimci na kojima se vidi da je pevao pesme o klanju Srba na Božić 1993. godine u Kravici, kao i fotografija sa Naserom Orićem, o čemu više možete čitati u tekstu ispod:

Sadik se tokom jučerašnjeg dana ponovo našao u centru domaćih medija jer mu je doživotno zabranjen ulazak u Srbiju. Kako je preneto, Sadik nije mogao da pređe granicu zbog zabrane, pa se tim povodom oglasio i za Informer i kazao kako nije pokušao da uđe u Srbiju, već u njegov Novi Pazar.

- Sramota je što mi je zabranjen ulazak u Srbiju, ali imam ja moju Bosnu i moj Sandžak! Ništa mi više ne treba. Istina je da sam 2. avgusta pokušao da pređem granični prelaz sa Srbijom. Ali da bih došao u Novi Pazar, a ne u Srbiju! Ne zanima me što je Novi Pazar zvanično deo Srbije, ja Novi Pazar gledam kao moj Sandžak! Ako ni tu ne mogu, ja ću otići u crnogorski deo Sandžaka i tamo pevati - rekao je pevač i potom odgovorio da pitanje da li se stidi što je veličao Nasera Orića:

Foto: Printscreen YouTube/Zvezde Granda

- Ja sam to što jesam, i ne stidim se toga. Ne kapiram zbog čega bi trebalo da mi bude žao? Pa šta ako sam pevao o Naseru Oriću? Imam pravo da slavim Orića! U pesmi Oj, Nasere, srebrenički sine nema ništa uvredljivo! Kada i ostali muzičari odgovore na pitanje da li se kaju što su pevali takve pesme, i ja ću vam dati odgovor.

Autor: redportal.rs

#Srbija

#sadik hasanovic

#zabrana ulaska

#zvezde granda