Pevačica otkriva da li je u kontaktu sa slavnim glumcem

Pored toga što ima dugu karijeru, veliki broj fanova, dugu listu hitova i spotova, jedna od najzanimljivijih činjenica koje se tiču Dragane Mirković jeste da je pevačica u dobrim prijateljskim odnosima sa poznatim glumcem Žan-Klod van Damom. 😏😏

View this post on Instagram

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

IZVOR: IG / @dragana_mirkovic

U javnosti o tome nije mnogo pričala, ali je na konferenciji za novinare koju je održala povodom njenog koncerta u Kragujevcu koji će se održati u 28. avgusta otkrila da li je u kontaktu sa glumcem:

On je trenutno sa mojim suprugom. On je svašta nešto planiralo, ali je ovo sve poremetilo. Bitno je da se mi ovako privatno družimo. Ja se plašim da kad bih ga dovela da bi morao da napravi neku konferenciju za štampu. Ništa protiv vas, mislim da je to njemu preko glave – kaže muzička zvezda, pa dodaje:
Ako bude dolazio, naravno da ću vas obavestiti. Oni su sada trenutno na premijeri filma u Parizu, koji je prvi na top listama, radujem se zbog njega. Ja nisam mogla zbog mojih obaveza, ali je Toni pristao, mislim prihvatio poziv, on ga je pozvao i rekao da bi voleo da bude tamo sa njim. Njima je mnogo lepo, meni je ovde mnogo lepo i super, na dva fronta smo – ispričala je Dragana Mirković za Pink.rs.

Detaljnije o njenom odnosu sa poznatim glumcem 👇🏻:

IZVOR: YT / Pink.rs

Autor: redportal.rs

#Dragana Mirković

#Pres konferencija

#novinari

#Žan-Klod van Dam